För boendeStyrelsen informerarFör boendeKollektivhusföreningenDokumentBokning av matsalBokning av gästlägenhetLogga inSök
För boende
Felanmälan
Nyckelhantering
Sophantering
Bredband/TV
Ombyggnad av lägenhet
Andrahandsuthyrning
Parkeringsplatser
Tvättstugan
Lägenhetsnummer
Städning
Bilder
Historia
Kommunikationer
Brandskydd

Nycklar – BRF Trekanten Liljeholmen

Huset har ett spärrat nyckelsystem (nycklarna kan inte kopieras). Alla nycklar i systemet är märkta med CFP 803.
OBS fr o m januari i år är låsen bytta till cykelrummen. Nyckeln till cykelrummen är samma som till altan och bastu, märkt TR. 
För beställning av nycklar kontakta Urban Björstadius på mail: urban@prata.nu

Uppger namn, lägenhetsnummer (se nedan not 1.) och vilken nyckel man behöver. Marie beställer den önskade nyckeln hos Axlås, uppge om du vill hämta nyckeln i Skärholmen, City eller Kista och där köper man nyckeln mot uppvisande av legitimation.

 Följande nycklar finns i nyckelsystemet:

  • Lägenhetsnycklar, som också går till portar, tvättstuga, kretsloppsrum, barnvagnsförråd och gympasal. Nycklarna är märka L##, där ## är ett individuellt nummer för varje lägenhet (dock inte detsamma som lägenhetsnumret).
  • Nyckel till ”källar”-förråden i Orangeriet. De nycklarna är märkta med F1 – F6, beroende på vilken dörr man har sitt förråd innanför.
  • Nyckel till cykelrum, altanerna och bastu, märkt TR.
  • Nyckel till styrketräningslokalen, märkt R, (äldre nycklar) eller HT. OBS denna nyckeln kan man inte få av Axlås utan kan kvitteras ut hos styrketräningsgruppen, Patrik Kallin, 19:1. Max en nyckel per hushåll.

De delade förråden på våningsplanet bytte cylindrar 2019 till egna nycklar eftersom allas lägenhetsnycklar annars passade. De enskilda förråden på våningsplanen har en ”egen” nyckel från ett gammalt system. Det är viktigt att få med den lägenhetsspecifika förrådsnyckeln när man flyttar in. 

Därutöver har varje lägenhet en bokningscylinder, med tillhörande nyckel, till tvättstugans bokningstavla. Viktigt att få med den när man flyttar in. 
Bromma Lås, Abrahamsbergsvägen 2, (T-bana Abrahamsberg) tel: 08250042, säljer bokningcylindrar. 

Nycklar till övriga gemensamhetslokaler såsom kök/matsal, snickarbod och till gästrummet, hanteras av kollektivhusföreningen och finns att låna hos ett antal utsedda personer. Uppgifter finns i husets telefonkatalog. 

not 1. Lägenheterna i BRF Trekanten Liljeholmen har nummer 1 till 78. Det är dessa nummer som finns i förenings lägenhetslista och inte att förväxla med det fyrsiffriga numret som Lantmäteriet föreskriver.


page1image16240 page1image16400 page1image16560 page1image16720
Uppdaterat 2020-09-04
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum