Bokning av gästlägenhet

Beskrivning 
Lägenheten består av ett sovrum med 4 sängar och en TV, ett rum med ett stort köksbord, pentry, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och mikro. Lägenheten har en toalett. Dusch och bastu finns i korridor.


Bokningsregler
Lägenheten får bokas max 1 vecka per 2-månadersperiod. Storhelger som påsk, jul och nyår får bokas av respektive hushåll vartannat år, alternativt får man stå som reserv nästkommande år. Detta för att alla ska få en chans att boka dessa helger. Incheckning 12.00 och utcheckning 12.00.

Kostnad
Lägenheten kostar 250 kr/dygn och betalas i samband med bokning till Kollektivhusföreningen Trekantens Plusgiro: 780131-9. Märk inbetalningen med ditt bokningsnummer och namn.

Kom ihåg att avboka din bokning om du inte ska ha lägenheten, så någon annan kan boka den. Det gör du genom att ange ditt bokningsnummer och efternamn på hemsidan. Avbokas lägenheten senare än tre dagar före ankomst sker ingen återbetalning.

Att tänka på
Medtag sängkläder och toalettpapper till lägenheten. Glöm inte att städa och iordningställa lägenheten innan du lämnar den. Meddela gärna ansvariga om något är trasigt eller gått sönder!

Nyckel
I samband med uthämtning av nyckel skall kvitto på betalning uppvisas. Nyckel finns hos Sarah Zanetti 21:1, Gallie Eng 19:3, 08-39 37 83 och hos Eva Sundblom 19:3, 070-377 63 34En deposition på 500 kr lämnas i samband med utlämning av nyckeln. 

Klicka här för att boka gästlägenheten. För avbokning klicka här.  
 
Uppdaterat 2020-11-02