HemStyrelsen informerarFör boendeKollektivhusföreningenDokumentBokning av matsalBokning av gästlägenhetLogga inSök
Kollektivhusföreningen
Stadgar
Styrelsen
Protokoll
Matlag
Gästlägenheten
Kök/matsal
Trädgårdsgruppen
Bastun
Snickeriet
Terasser
Gympasalen
Styrketräningsrummet

Kollektivhusföreningen Trekantens ändamål är att på boende- och arbetsgemenskapens grund skapa en god boendemiljö, främja gemensamma aktiviteter för de boende i huset och svara för verksamhetens i husets gemensamhetslokaler.

Föreningen finns i ett hus som byggdes som kollektivhus för alla åldrar och var inflyttningsklart 1986. Från början ägdes det av Svenska Bostäder, men ägs sedan mars 2010 av Bostadsrättsföreningen Trekanten Liljeholmen. Här finns 78 lägenheter, gemensamhetslokaler samt en förskola som drivs av stadsdelsförvaltningen. De gemensamma lokalerna, som ligger på entréplanet, utgörs av matsal och storkök, gästlägenhet, gymnastiksal, styrketräningsrum, bastu, snickeri mm.

För husets angelägenheter finns två olika föreningar:

Kollektivhusföreningen

Alla som bor i huset och är över 18 år har rätt att vara medlem i kollektivhusföreningen Trekanten. I huset finns matlag, som serverar gemensam middag, oftast en kväll i veckan. En trädgårdsgrupp har hand om planteringarna runt huset. Andra grupper finns som ansvarar för gymnastiksalen, styrketräningsrummet, snickeriet, bastun och terrasserna.

Alla som bor i huset är välkomna att delta efter lust och förmåga i dessa grupper. Andra aktiviteter formas efterhand efter boendes önskemål och beslut på husmöten.

Bostadsrättsföreningen

Styrelsen i bostadsrättsföreningen ansvarar för fastighetens ekonomi, organisation, underhållsplan, ordningsfrågor etc. Bostadsrättsföreningen nås via sin hemsida www.brftrekanten.se eller mailadress styrelsen@brftrekanten.se

 Uppdaterat 2018-02-26
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum