För boendeStyrelsen informerarFör boendeKollektivhusföreningenDokumentBokning av matsalBokning av gästlägenhetLogga inSök
För boende
Felanmälan
Nycklar o Skalskydd
Sophantering
Bredband/TV
Ombyggnad av lägenhet
Andrahandsuthyrning
Parkeringsplatser
Tvättstugan
Lägenhetsnummer
Städning
Bilder
Historia
Kommunikationer
Brandskydd

Lägenhetsnummer

Lägenheterna I Brf Trekanten Liljeholmen har nummer från 1 till 78. Det är dessa nummer som finns i föreningens lägenhetslista.

Det råder en viss sammanblandning med de nummer som Lantmäteriet föreskriver att det ska finnas i lägenhetens adressuppgifter:

  • Dessa nummer, som är fyrsiffriga, är emellertid inte unika för lägenheten. De två första siffrorna anger vilket våningsplan bostaden ligger på. Entréplanet sätts till 10. De två sista siffrorna anger bostadens placering inom våningsplanet. När man kommer upp till ett våningsplan, till exempel 11, börjar numreringen med 1101 vid den bostad som ligger till vänster om trappan och fortsätter medsols. Det innebär alltså att för nästan alla nummer finns två lägenheter i huset med samma nummer, en på Lövholmsvägen 19 och en på Lövholmsvägen 21.

Detta lägenhetsnummer ska anges i adressen (ex.vis Lövholmsvägen 19, lgh1105), men inte som lägenhetens nummer i föreningen. Där ska det stå något nummer mellan 1-78.

På ytterdörrens karm. På utsidan, sitter en liten etikett med lägenhetsnummer, både föreningens nummer och Lantmäteriets nummer. Ex: 7/1105.

 

Uppdaterat 2023-11-05
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum